Andochine story

A paradise nestled on Bai Truong, Andochine Resort & Spa Phu Quoc is the premier boutique resort for limitless experiences, where guests can immerse in the vibrant rhythms and emotions of tropical life, right in the sophisticated and sumptuous space.

From energetic beach sports, weekly programs including fire dance, DJ shows, cocktail class to exciting events such as beach parties, Taste the Sunset show,... all are waiting for you to originate your own memories of a dream vacation at Andochine.

See more

Live the moment, feel the difference.
Signature

ANDOCHINE SIGNATURE

More than a premier destination for luxurious vacations, Andochine Resort & Spa Phu Quoc invites you to a holistic and memorable exploration at the pearl island with our exclusive packages, activities and events designed to fill up your dream journey with priceless moments.

Experience packages
Experience Activities
Experience Event
Andochine Resort & Spa Phu Quoc offers you a wide selection of holistic packages with personalised services designed for your effortlessly relaxing vacation.  
See more
The weekly activities at Andochine Resort & Spa Phu Quoc will bring you an unprecedented entertainment space to touch plentiful emotions - the stillness after the excitement, the feeling of healing after the serene journey.
See more
The exclusive events capturing the essence of Andochine Resort & Spa Phu Quoc will be a memorable pinnacle of your dream vacation in the tropical paradise. The vibrant parties of sound and light will bring guests unique experiences that awaken all the senses and swing countless emotions.
See more
Villas

Diverse in design, sophisticated and cosy in every touch, the lavish beach villas at Andochine Resort & Spa Phu Quoc are the ideal stopover for our guests to immerse in the symphony of nature and architecture, revel in the endless serenity with loved ones.

Rustic Villa

Combining refined Nordic style with rustic colors and Vietnamese materials, Rustic Villa embraces a sense of a tranquil haven for the soul amidst the bustling pace of the pearl island. The impressive area with four bedrooms at Rustic Villa is suitable for larger groups and families looking for a memorable bonding trip in Phu Quoc.

See more →

Modern Villa

Completely wallowing in the abundant vitality from nature and the sea, Modern Villa is an impressive intersection between many contemporary architectural styles. The villa's glamour is harmonised by luxury, sophistication and comfort, provides personalised experiences with two choices of bedroom: two double rooms and a twin room or three double rooms.

See more →

Indochine Villa

Elegant and classic, Indochine Villa leads guests to the nostalgic air of Indochine style through exquisite motifs and subtle textures. The 3-bedroom villa is an ideal accommodation for couples, small groups of friends or families on the journey to explore the tropical paradise.

See more →

Beach Front Villa

Beachfront Villa is a poetic touch with the breathtaking view over the deep blue ocean. The three-bedroom villa with opulent architecture offers high-class resort experiences with an entertainment basement, a reading room and an extraordinary location just a few steps from the sea.

See more →
Cuisine

Cuisine

Down beside the golden-sand shore, a short stroll from the sea, the restaurant and bar at Andochine Resort & Spa Phu Quoc luxuriate guests with an endless journey to the world of gourmets. Savouring local dishes, sumptuous international menus and enjoying the majestic nature's beauty at Ando Bistro & Club will be an ultimately indulgent experience that diners should not miss when staying on the dreamy island.

See more

Ando Bistro

"Embarking on a taste-indulgent journey at Ando Bistro will be an experience not to be missed on pearl island. As a convergence of renowned cuisines, Ando Bistro not only presents the quintessential gastronomies around the world but celebrates the rich and fresh local ingredients. With Vietnamese cuisine as the center, Ando Bistro will enrich diners' taste buds with international menus of à la carte, afternoon tea and tapas designed by our talented chefs.

Ando Beach Club

Immersing in the romantic sunset or a magical night at Ando Beachclub, guests will get lost in a tropical paradise with an endless feast of catchy music, passionate dances and colourful cocktails. No experience brings a sense of relaxation more than sipping the intoxicating taste of creative drinks inspired by Phu Quoc and enjoying the majestic beauty of nature. Opening hours: 16:00 - 22:00
See more
At Ando Beachclub, guests will have a chance to design their own stylish cocktails with the guidance of our mixologists, sketching an unforgettable highlight of their vacation at the pearl island. Opening hours: 16:00 - 22:00
See more
Catch the summer trend with giant pool floats with many colors and eye-catching shapes. From luxurious unicorn designs to beautiful pink swans and vibrant rainbows, all the trending giant pool floats are available at Ando Beachclub
See more
Enjoy the experience with free thrilling games: kayaking, Sup paddle, beach volleyball, beach soccer. Or the ultimate pleasure when surfing like flying on the white waves of the sea; delight in admiring a large sea from a paragliding perspective; Ride the wind with your friends, ride the waves with a banana buoy canoe... All sports activities are ready
See more

Exclusive offers

𝐂𝐎𝐎𝐋 𝐓𝐎 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐓𝐈𝐎𝐍

SEE ALL OFFERS

Escape the City to the Beautiful Pearl Island. Choose Andochine Resort to Begin Your Marvelous Journey in Phu Quoc.

Luxurious Services, Elegant Accommodations, and Special Offers Await You:

  • Extra 10% off for all direct bookings.
  • Complimentary use of the giant swimming float for those perfect Insta-worthy moments.
  • No additional charge for children under 12 when sharing the bed with parents.
  • Free shuttle service to or from the port for guests not utilizing the airport transfer service.

 Booking and usage period: March 1, 2024 - October 31, 2024

See more
News

Our guests also love

Trang Pear - Review from website
Tôi đã đến Phú Quốc nhiều lần, nhưng đây là lần đầu tiên được ngắm cảnh hoàng hôn đẹp như vậy. Hài lòng với mọi thứ ở Andochine từ biệt thự đến dịch vụ, tất cả nhân viên đều thân thiện và hữu ích. Tôi chắc chắn sẽ quay lại sớm.
Mặc dù resort không nằm ở trung tâm nhưng rất thuận tiện để di chuyển từ Andochine đến các địa điểm khác trên đảo. Đồ ăn ở quán rất ngon, đặc biệt là hải sản tươi sống. Rất khuyến khích nó cho các nhóm lớn!
Linh Chi Vu - Reviews from tripadvisor
Pierre Tran - Review from website
Căn biệt thự của chúng tôi siêu rộng rãi và thoáng mát, và đẹp hơn hình ảnh trên website. Một điểm cộng nữa là các món ăn rất ngon, bạn không cần phải đến trung tâm thị trấn để có hải sản với giá hợp lý.
Tôi vẫn còn xúc động khi hồi tưởng về kỳ nghỉ cuối cùng của tôi tại Andochine Phú Quốc. Tôi nghĩ đó là một chuyến đi bình thường, nhưng chồng tôi đã cầu hôn tôi tại cầu cảng của khu nghỉ mát. Không gian lãng mạn với ánh nến, hoa hồng và những món ăn ngon. Nếu bạn có kế hoạch cầu hôn ở xa, tôi sẽ giới thiệu Andochine Phú Quốc!
Do Kieu Hoa - Review from website
Laelia - Reviews from tripadvisor
Cầu tàu là nơi yêu thích của tôi ở Andochine. Nó rất đẹp, đặc biệt là vào lúc hoàng hôn. Vợ tôi và tôi đã có một bữa tối tuyệt vời ở đây. Lần này chỉ có hai đứa ở villa nên hơi buồn, lần sau rủ hội bạn thân hoặc bố mẹ đi nghỉ dưỡng.
Tôi đã đến Phú Quốc nhiều lần, nhưng không nơi nào có nhiều hoạt động cho khách như ở Andochine. Mình đặt 4d3n và chủ yếu ở trong resort vì họ có các đêm chiếu phim, chèo thuyền kayak, múa lửa và biểu diễn DJ, không cần ra ngoài chơi mà vẫn vui vẻ
Edward - Review from website
Kiaraa - Reviews from tripadvisor
Đến Phú Quốc đã gần một tuần rồi nhưng tôi vẫn nhớ những ngày ở Andochine. Mỗi ngày đều có những trải nghiệm mới, tập yoga vào buổi sáng, chèo thuyền kayak vào buổi chiều, thư giãn với chương trình DJ và múa lửa vào buổi tối. Cảm giác như đang ở một thiên đường nhiệt đới
Đặt phòng tại Andochine trong ngày diễn Lê Hiếu thực sự là một trải nghiệm chưa từng có. Ngắm hoàng hôn, nhâm nhi ly cocktail và thả hồn theo điệu nhạc. Tôi sẽ săn vé máy bay giá rẻ để năm sau đi diễn cùng bạn bè.
Hyeon - Review from website
Sea Nguyen - Reviews from tripadvisor
Resort này có 1001 góc để chụp ảnh, từ biệt thự đến nhà hàng, spa và bãi biển. Nơi tuyệt vời nhất là cầu tàu, nơi bạn có thể chụp ảnh hoàng hôn mê hoặc.
Andochine là một khu nghỉ dưỡng mới toanh nhưng đội ngũ nhân viên được đào tạo bài bản với tâm thế phục vụ tuyệt vời. Thức ăn không thực sự phù hợp với vị giác của tôi nhưng nó tươi và sáng tạo, cocktail ổn. Một nhân viên pha chế (tôi quên mất tên) đã hướng dẫn tôi pha một loại cocktail mới rất thú vị, một trải nghiệm thú vị mà ai cũng nên thử khi đến Andochine.
Trang Keisha - Reviews from tripadvisor
Angela June - Review from website
Resort có dịch vụ đón tại sân bay rất tiện lợi, đặc biệt là trong thời kỳ dịch bệnh. Đội ngũ nhân viên thân thiện và nhiệt tình hỗ trợ du khách.
Tôi đi cùng một nhóm 8 người bạn và không ai phàn nàn về việc lưu trú tại Andochine, chúng tôi thực sự đã có một chuyến đi vui vẻ và đáng nhớ. Chúng tôi đã thử tất cả các hoạt động giải trí: đêm chiếu phim, chương trình DJ, nhảy lửa, bóng chuyền, ... Tôi thích trà chiều nhất, tôi không chỉ thưởng thức bánh và trà mà còn thưởng thức cảnh hoàng hôn đầy mê hoặc. Cả nhóm hẹn năm sau sẽ quay lại xem Taste the Sunset show, tiếc là lần trước bỏ qua.
Trang Cherry - Reviews from tripadvisor
Mai Lan - Review from website
Tôi đã có một kỳ nghỉ đáng nhớ tại Andochine với những người bạn thân của mình. Mọi thứ đều tuyệt vời, biệt thự của tôi rộng và riêng tư, thức ăn tươi và ngon. Dịch vụ xe điện đến trung tâm của hòn đảo rất hữu ích.
Một trải nghiệm trọn vẹn tại Andochine với gia đình tôi. Hoàn toàn hài lòng ngay từ khi tôi xuống sân bay. Tài xế đón tôi rất niềm nở và tốt bụng. Đang trong thời kỳ dịch bệnh nên gia đình tôi đăng ký khám ngay tại biệt thự để tiện và an toàn. 2 bữa ăn tại resort đều ngon với giá cả hợp lý
Tuan Anh - Reviews from tripadvisor
La Huyen Linh - Review from website
Andochine thực sự là nơi giúp cân bằng lại tâm hồn và năng lượng. Tôi thực sự thích chuyên gia trị liệu spa ở Andochine. Tôi cảm thấy mệt mỏi sau chuyến bay, vì vậy tôi đã đến spa để massage. Nó rất nhẹ nhàng và thoải mái. Lớp học yoga buổi sáng cũng là một hoạt động hay mà tôi chưa thấy ở đâu khác ở Phú Quốc. Năm sau, vợ chồng tôi dự định quay lại Andochine để tham gia chương trình Taste the Sunset.
Tất cả các thành viên trong nhóm chúng tôi đều đi du lịch rất nhiều nơi, và mọi người đều công nhận rằng Andochine là lựa chọn tốt nhất cho một nhóm đông người ở Phú Quốc. Tất cả các dịch vụ đều tốt, từ lưu trú, ẩm thực đến các dịch vụ đi kèm như đón sân bay, nhận phòng tại villa ... Lần sau mình sẽ chọn Andochine cho chuyến du lịch cùng gia đình.
Minh Duc - Reviews from tripadvisor
Alice - Review from website
Nơi ngắm hoàng hôn đẹp nhất Phú Quốc!
Lần trước tôi đi nghỉ ở Andochine, tôi để quên một số đồ đạc ở biệt thự nhưng nhân viên đã tìm thấy chúng và giúp gửi cho tôi sớm. Vì khu nghỉ dưỡng mới khai trương sau đại dịch nên không quá đông đúc và không gian yên tĩnh. Bãi Dài rất đẹp, đặc biệt là vào buổi chiều muộn với hoàng hôn. Một điểm cộng rất lớn là resort có rất nhiều chương trình giải trí cho khách, tôi thích nhất là những đêm nhạc sống. Nghe nhạc hòa cùng tiếng sóng biển thật là tuyệt vời.
Annabella - Reviews from tripadvisor

CONTACT US

Contact
✨ 𝐂𝐎𝐎𝐋 𝐓𝐎 𝐓𝐇𝐄 𝐒𝐔𝐌𝐌𝐄𝐑 𝐏𝐑𝐎𝐌𝐎𝐓𝐈𝐎𝐍 ✨
🏝🌅 Escape the City to the Beautiful Pearl Island. Choose Andochine Resort to Begin Your Marvelous Journey in Phu Quoc. 🌅🏝 🌟 Extra 10% off for all direct bookings. 🌟 Complimentary use of the giant swimming float for those perfect Insta-worthy moments. 🌟 No additional charge for children under 12 when sharing the bed with parents. 🌟 Free shuttle service to or from the port for guests not utilizing the airport transfer service. 🌊 Booking and usage period: March 1st, 2024 - October 31st, 2024 🌺
Hotline: (+84)965 593 030/ / (+84)297.663.9999
Hotline: (+84)965 593 030/ / (+84)297.663.9999